اشتباه نکنید باواریا فقط نام برند ماءالشعیر نیست. اگر از دسرهای معمولی و رایج خسته شده‌اید و می‌خواهید برای مهمانی‌ رسمی‌تان دسری ویژه و متفاوت رو کنید، باواریای وانیلی را امتحان کنید.

همشهری آنلاین: مطمئن باشید بسیار مورد استقبال مهمانانتان قرار خواهد گرفت.

۱. زرده‌های تخم‌مرغ را همراه شکر و وانیل در کاسه‌ای بریزید و با همزن خوب بزنید. سپس شیر را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. در این فاصله پودر ژلاتین را در یک سوم پیمانه آب سرد ریخته و به روش بن ماری در آب حل کنید.

۲. وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد، اجاق را خاموش کنید و شیر جوش را کناری بگذارید تا به اصطلاح از حرارت بیفتد. سپس پودر ژلاتین حل شده در آب را همراه با مخلوط زرده تخم‌مرغ به شیر اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن با قاشق، کناری بگذارید تا این مخلوط سرد شود.

۳. خامه را به صورت جداگانه با همزن بزنید. وقتی مخلوط سرد شد، خامه را به آن اضافه کنید. حالا مواد را پنج قسمت کرده و هرکدام را با یکی از مواد پیشنهادی برای رنگ کردن دسر، رنگی و طعم‌دار کنید.

۴. در این مرحله ابتدا مواد با طعم و رنگ کاکائو را در قالبی که می‌خواهید دسر را در آن درست کنید بریزید، سپس آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. لایه‌های بعدی مواد نسکافه‌ای، مقداری مواد ساده وانیلی، مواد زعفرانی و دوباره مواد وانیلی ساده و لایه آخری دسر توت‌فرنگی خواهد بود. فقط توجه داشته باشید بعد از هر بار اضافه کردن یک لایه باید دسر را در یخچال قرار دهید تا ببندد.

۵. پس از اینکه همه لایه‌ها طبقه طبقه بسته شدند، دسر را از قالب داخل ظرف تختی برگردانده و روی آن را با دانه‌های اسمارتیس، خامه فرم گرفته، شوکورول و پودر قهوه تزئین کنید.

مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ نفر

۶ عدد زرده تخم‌مرغ
۸ /۱ ق‌م وانیل
۴ /۳ پیمانه شکر
۲ /۱ ۲ پیمانه شیر
۲/۱ یک ق‌س پودر ژلاتین
۳ /۱ پیمانه آب سرد برای ژلاتین
۴ / ۱ یک پیمانه خامه شیرین شده

مواد لازم برای چندرنگ کردن دسر

یک ق‌س پودر کاکائو
یک ق‌س پودر نسکافه
یک ق‌س آب برای حل کردن نسکافه
یک ق‌س شربت توت‌فرنگی
یک ق‌چ زعفران حل شده در آب
یک پیمانه خامه فرم گرفته (برای تزئین)
به مقدار لازم اسمارتیس

فوت‌وفن

برای اینکه مطمئن شوید شرایط برای ریختن ماده لایه بعدی آماده است با انگشت سبابه روی سطح لایه قبلی اشاره کنید. اگر انگشت شما داخل مایه نشد ولی مایه حالت چسبناک داشت، لایه بعدی را بریزید.

برای حل کردن پودر ژلاتین در آب به روش بن ماری کافی است کاسه‌ای حاوی پودر و آب را داخل کاسه دیگری که تا نیمه پر از آب است قرار دهید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. به این ترتیب پودر ژلاتین با حرارت غیرمستقیم در آب حل می‌شود.

کد خبر 759174 منبع: همشهری آنلاین

  • با خوردن این سالاد، خوش هیکل بمانید!

  • همه می‌دانند که مهران مدیری عاشق این غذاست | داستان غذای خوشمزه‌ای که خیلی‌ها فکر می‌کنند شفته است اما نیست!

  • در پخت این کیک مقوی از انواع مغزها استفاده شده است

  • اگر فندق خام دوست ندارید حتمن این کیک را درست کنید!

  • متفاوت‌ترین تارت را با این روش درست کنید

  • این دسر خاص را در یک مهمانی رسمی درست کنید

  • اسم رولت روسی شنیده‌اید؟ این سالادش است!

  • توقیف یک لنج به علت بی‌حجابی ؛ خانم‌ها بدون پوشش مناسب در حال شنا و … بودند | رزمایش عفاف و حجاب در جزیره هرمز اجرا شد

  • شهادت یکی از کارکنان پلیس امنیت اقتصادی

  • عراقچی و سیف برای چه محاکمه شدند؟ | جزئیات پرونده تخلفات ارزی مدیران بانک مرکزی در دولت روحانی

  • جزئیات اجرای نمایش غیراخلاقی در یک سرای محله | رئیس این مجموعه عزل شد

  • فرمانده کل سپاه: اتفاقات بزرگی در راه است ؛ امیدها زنده شد

  • پاکبان مشهدی کیف طلا و پول نقد ۲۰۰ میلیونی را به صاحبش تحویل داد | واکنش شهرداری مشهد

  • تصاویر | پوشش و حجاب دانشجویان در یک مراسم با حضور رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و وزیر علوم

  • شهادت یکی از کارکنان پلیس امنیت اقتصادی

  • هشدار نارنجی برای ۸ استان صادر شد | بارندگی شدید ۲ روزه در ۲۳ استان

  • فرمانده کل سپاه: اتفاقات بزرگی در راه است ؛ امیدها زنده شد

  • جدیدترین قیمت سکه و طلا در بازار؛ طلای ۱۸ عیار و نیم سکه چند شد؟ | جدول قیمت‌ها را ببینید

  • جزئیات اجرای نمایش غیراخلاقی در یک سرای محله | رئیس این مجموعه عزل شد

  • پشت پرده فیلمی درباره تن‌فروشی در ایران | راننده ترانزیت می‌گفت خانمی در مسیر جاده به شیشه همه ماشین ‌ها ضربه می‌زند تا…

  • زنان را در جنوب غرب تهران ببینید

  • پاکبان مشهدی کیف طلا و پول نقد ۲۰۰ میلیونی را به صاحبش تحویل داد | واکنش شهرداری مشهد

  • تصاویر | غذاهای عجیب و غریبی که فضانوردها می‌خورند را ببینید | با دیدن این غذاها هیچ‌وقت دلتان نمی‌خواهد فضانورد شوید

  • بایدن اجازه توقیف نفتکش‌های ایرانی را نمی‌دهد

دیدگاهی بنویسید